Stabilný internet s rýchlosťou až 1 Gb/s a silnou Wi-Fi za prijateľnú cenu
04.06.2019 Prečítané 32x

Rýchlosť internetu 1 Gb/s je dostupná pre viac než 200 000 domácností v Bratislave, Pezinku a Svätom Jure

Život bez internetu si dnes už ani nedokážeme predstaviť. Využívame ho na všetkých možných zariadeniach a na najrôznejších miestach. Kvalitné internetové pripojenie však najviac oceníme doma. A najlepšie je, keď si môžeme vybrať internet čo najrýchlejší, so silnou Wi-Fi pre stabilné a rýchle pripojenie všetkých zariadení, ktoré v domácnosti využívame, a za prijateľnú cenu.

Ponúk od operátorov je na trhu pomerne dosť.

Ktorú z nich si vybrať tak, aby sme získali čo najlepší pomer ceny a výkonu? V prvom rade si zodpovedzme otázku, k čomu budeme kvalitné pripojenie využívať, na čo nám bude slúžiť? Z toho nám vyplynie, akú vysokú prenosovú rýchlosť potrebujeme.

Ak sme štandardným užívateľom internetu, postačí nám na bežné surfovanie základné pripojenie, od 50 do 100 Mb/s.

Vysokú kvalitu v tejto kategórii ponúka napríklad UPC už od 9,90 €. U tohto operátora nájdete však aj ultra-rýchle stabilné pripojenie s rýchlosťou až do 1 Gb/s, ktoré vyhovie požiadavke aj tých najnáročnejších užívateľov sťahujúcich alebo odosielajúcich veľké objemy dát. Toto pripojenie za prijateľnú cenu od UPC je teraz dostupné pre viac než 200 000 domácností v Bratislave, ako aj v Pezinku a Svätom Jure. Navyše, ak si ho vyberiete teraz, získate inštaláciu služby zadarmo.

Pripojenie s rýchlosťou 1 Gb/s prináša skutočne nové možnosti virtuálnej zábavy, pretože ponúka aj tzv. Smart Wi-Fi.

Vďaka nemu s gigabitovým internetom od UPC získame doma optimálne a ultra-rýchle spojenie medzi širokopásmovou sieťou UPC a všetkými pripojenými zariadeniami v našej domácnosti. Či už ide o notebooky, tablety, smartfóny, smart TV, herné zariadenia atď. Výsledkom je špičková konektivita a úžasný zážitok. Bez ohľadu na to, či sledujeme šport v HD kvalite, sťahujeme hudbu, hráme online hry pre viacerých hráčov, alebo robíme online nákupy.

Pri rozhodovaní, ktoré pripojenie si vyberieme, je nutné zohľadniť aj lokalitu, v ktorej budeme internetové pripojenie využívať.

Či je ponúkaná služba dostupná aj u vás doma, si môžete jednoducho overiť priamo na našej stránke, kde si môžete zistiť aj ďalšie dôležité informácie o ultra-rýchlom internete od UPC.

Ako sa vám článok páčil? LIKES 482 DISLIKES 499